SUOMEN ENSIMMÄINEN ÖLJY-PELLETTIKATTILA

Suomalainen Termax 25 Quattro on ensimmäinen omakotitalojen lämmitykseen kehitetty lämmityskattila, jossa voi käyttää öljyn lisäksi pellettiä. Termax 25 Quattro on ns. Monienergiakattila, jossa käyttäjä voi valita itselleen aina edullisimman ja mieluisimman polttoaineen. Kattilaa voi lämmittää öljyn ja pelletin lisäksi puulla, sähköllä, hakkeella, turpeella sekä aurinkolämmöllä (eri lisävarustein).
Todellinen monitoimipaketti
Omakotirakentajien lämmitysvalinnoissa yksi keskeinen valintakriteeri on lärnmitysjäIjestelmän dynaaamisuus – se, että lämmöntuotantomuotoa voidaan nyt ja tulevaisuudessa muunnella sen mukaan miten eri energialähteiden hinta kehittyy.
Uusi Termax 25 Quattro on todellinen monitoimilaite. Lämmönjako tapahtuu varmasti ja turvallisesti vesikiertoisella lattia- tai patterilämmityksellå. Lämmitysenergia voidaan tuottaa vaihtoehtoisesti monella eri tavalla.
Pelletti myös kaupunkiasuntoon
Pellettilämmitys soveltuu nyt myös kaupunkipientaloon. Haluttaessa pelletit toimitetaan säiliöautolla, josta pelletit puhalletaan säiliöön. Säilio voi sijaita vaikka kuivassa kylmässä yläpohjassa, kattotuolien välissä.
Ympäristöystävällisyyttä ja varmuutta taloudellisesti
Termax 25 Quattro on ympäristoystävällinen ja taloudellinen. CO2 –päästöjäkin Quattro tuottaa vähemmän kuin maalämpö tai suorasähkölämmitys. Sähköä uusi kattila tarvitsee vain 200W, joka voidaan tuottaa helposti vaikka pienellä aggregaatilla mahdollisten sähkökatkosten aikana, kun maalämpö-ja suorasähkölämmitystalot kylmenevät. Termax 25 Quattro maksaa vain hiukan enemmän kuin perinteinen kaksoispesäkattila. Tällä hinnalla saa öljyn ja puunkäyttömahdollisuuden sekä valmiuden pelletinpoltinta ja sähkövastusta varten. Lisähintaan saat pellettipolttimen, lisävesivaraajan tai aurinkolärnpökierukan. Termax 25 Quattro rakentuu ja täydentyy tarpeittesi mukaan.


Termax 25 Quattro Vasen tai Oikea hinta: eur 4 560,-


Lataa tästä termaxquattrosuomi.pdf